Niet zomaar een winkel!

Maand van de christelijke film

De gehele maand mei 2018 staat in het teken van christelijke film. Christelijke winkels hebben dan de gelegenheid om het assortiment christelijke films nog eens extra onder de aandacht te brengen van hun klanten.

In vervolg op het succes van vorig jaar ook nu een gratis film op dvd, gedurende actieperiode aan consumenten bij besteding van € 12,50 aan films / dvd’s in de winkel. De gratis film van dit jaar is The Encounter. Bekijk hier de trailer  www.youtube.com/watch?v=iMDaERXJfCk

The Encounter

Gestrand door slecht weer ‘in the middle of nowhere’ schuilen vijf vreemdelingen in een verlaten wegrestaurant. Een arrogante zakenman, een eenzame, alleenstaande vrouw, een stel dat op het punt staat te scheiden en een weggelopen tiener staan oog in oog met de restauranteigenaar die hen meer serveert dan vergankelijk voedsel. Deze geniale gastheer is een zekere Nazareeër die al hun geheimen kent en in staat blijkt om antwoorden te geven op al hun problemen… Het enige dat ze moeten doen, is hem vertrouwen. Het loopt uit op een bijzondere ontmoeting die niemand van hen onberoerd laat.

Deze inspirerende film – die je bepaalt bij wat er echt toe doet in het leven – heeft een mooie cast met o.a. Steve Borden, Jaci Velasquez en Bruce Marchiano.